Ik weet voldoende

Arista

Heerlijk kruidengebraad uit de oven met verse kruiden zoals rozemarijn, venkel en tijm.

Ik weet voldoende

Filet d'Anvers

Filet d'Anvers, heerlijk gezouten, gedroogd en gerookt rundvlees. Nieuw in ons assortiment.

Ik weet voldoende

Vleesschotel

Een mooi assortiment voor de echte vleesliefhebber! Heerlijke Italiaanse charcuterie, Arista al forno, Sgambato ham, Borsotto salami, en veel meer... (250gr per persoon).

Bestellen? 056 61 54 45

Charcuterie

Kaas&Co biedt een ruime en smaakvolle
selectie van de beste mediterrane charcuterie.

Prijslijst

In de kijker

Arista

Heerlijk kruidengebraad

Lees meer

Filet d'Anvers

Nieuw in ons assortiment

Lees meer

Vleesschotel

Een topper voor elke vleesliefhebber!

Lees meer

Charcuterie soorten

Gekookte ham

Vraag naar ons assortiment verfijnde gekookte hammen.

Een andere specialiteit is de Arista al forno, kruidengebraad uit de oven met verse kruiden zoals rozemarijn, venkel en tijm.

Gerookte ham

Ontdek ons uitgelezen assortiment authentieke Italiaanse en Spaanse hammen!

Gaat uw voorkeur naar Italiaanse Parmaham, Culatello di Zibello of Sgambato volgens een eeuwenoude traditie bereid of verkiest u eerder de Spaanse Ibérico hammen zoals de Jamón Ibérico de Bellota Reserva, de meest exclusieve Spaanse ham.

Salami

De Italiaanse salami’s uit ons gamma komen uit Emilia Romagnia, een streek met grote passie voor lekker eten en waar het traditioneel bereiden van charcuterie producten wordt verder gezet. Uniek is ook dat de fabrikant de volledige keten van veevoeder, kweken en slachten tot verwerken volledig in eigen handen heeft. Dat zie je en dat proef je!

Uit Spanje selecteerden wij voor u de Chorizo extra en de Bastonets de vic.

Gedroogd vlees

Proef onze heerlijke Bresaola, licht gezouten en droog gerijpte rundsfilet, met zijn delicate geur van kruidige aroma’s of Grison, licht gepekeld en gedroogd rundvlees uit Zwitserland, heerlijk bij een winterse raclette.

Paté

Het hele jaar door vindt u bij Kaas&Co een heerlijke kwartelmousse en ouderwetse pâté. In de winter wordt het gamma uitgebreid met wildpâtés, zoals fazant of haas.